Orkar inte mera nu!

Igår ooch nu på morgonen så kom tårarna, jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag orkar ärligt inte mera med nånting längre.
Blir tokig!! Först de här med Jhonny att detog slut på min födelsedag plus att han påstår en sak som inte alls stämmer!! Jag skulle aldrig sjunka så lågt.
Men han vägrar fortfarande prata med mig i telefonen eller vill ens träffa mig så vi kan reda ut detta så man får välja en egen riktning sen när vi väl har pratat om de. Rätt eller fel?
Jag tycker det är helt rätt faktiskt, eller?? jo det gör jag verkligen faktiskt, för om man är så pass gammal i åldern som han är så är det ett moget beteende att prata med varandra!
Blir tokig på just det att han bara avvisar mig och tror att jag är de skyldige fast han är lika mycket delaktig i det hela.Jag som verkligen var kär, otroligt kär!!
Men som vanligt i mitt kärleksliv så blir jag avvisad eller totat nedtryckt efter nån vecka, typiskt!!
Usch!! bläää tvii!!!

Så nu har jag fått ur mig det.Åter till min vardag.
Jag har försökt att boka flygbiljett nu i två dagar, men det vill sig inte fungera, så jag måste ringa sas och boka en över telefon, kan man det tro?? jo men det borde väl gå.
Igår var jag och shoppade, precis som i söndags, men igår vart det mer åt hemmet än till migsjälv, hittade ett otroligt fint örngott som jag bara var tvungen till att köpa. (bilder kommer senare)
Nej om jag ska ta och fixa i ordning mig, tänkte gå till jobbet lite tidigare idag och börja med tidningarna, så jag inte har allt för mycket att göra sen.
Jag har Tackat nej till skolan som jag kom in på så det blir tyvärr ingen flytt för mig alls :( hade gärna velat men icke att de blev av. Jag ska söka igen till nästa år, så jag kan söka lite stipendien och sånt :)

Nej nu ska jag kolla runt på lite lägenheter och sen ringa sas så jag kan boka min flygbiljett:)

Ta hand om er! kram

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu