k..a..n…i..n..t..e…..sova =/

Åååååh  jag som sov så bra två nätter i rad, vad var det om hände?!
Blir grymt tokig på att mina sovrutiner går i kras heeeela hela tiden, så jag vet inte vad jag ska göra längre, blir så jävla ledsen på mig själv och överhuvud taget på att jag inte kan sova.
Brukar egentligen aldrig ha problem med sömnen, men nu har det gått över gränsen, sömntablett nästa.. eller? en sådan där terapi för sömnen kanske skulle vara nått…. nää jag vet inte!

Har massor i tankarna nu, vet inte vad som jämt ska dyka upp nu, och varför?
I morgon blir det jobb….igen…. Jobbet i sig är ju trivsamt faktiskt, men ja jag vet inte, är inne på mitt tredje år nu som Butiksbiträde på Pressbyrån så ja nått mer roligare i livet vet jag ju inte.. hahahaha jo träna kanske.
Hmm, pluggar på med teorin till körkortet allt mer och mer, tycker programmet är skit kul och det funkar otroligt bra :)
Så ja jag kanske får plugga mig till sömns.
Pratade med B idag..igen…. typ varje dag harvi pratat och messat, men har fortfarande inte fått nått bra grepp om honom, han pratar mest om sig själv, känns som att han inte vill släppa in någon, eftersom han frågar knapp hur jag har det och de har hänt nått kul eller bara snackar allmänt om saker, det känns skumt.
T och jag messa nu i kväll….Saknaden är storefter honom, vill ju sova tryggt men sak samma, åren har gått och jag har utvecklats mer än någonsin sen den tiden, så varför klaga och söka sig dit.. joo för att jag älskar det :P

Älska, appropå det ordet, så kan man älska många saker,personer, tid och rum, plats och saker hela tiden. som kärlek, det kan man ge över allt i en viss mängd och till extremt viktiga personer.

MIn bäste vän är gravid nu med en lillkotte, eller ja hon haren lillkotte i magen :) tycker jag är roligt :) det är lilla kotten som kommer komma ut i höst, och den ska jag vakta ibland.. hoppas jag :)
Oj nu känns det som lite rappakalja här men jag börjar bli trött och tappa tråden… sånt händeer…
Nä om man ska försöka sova lite, kolla på någon film eller nåt.
Puss å god natt

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu