LÖRDAG

Oj ja nu ör det lördag och jag har redan jobbat min första veckan. hm känns lite kämpigt med jag gillar mitt jobb faktiskt otroligt mycket.
Idag  jobbade jag med Jeppe, grymt kul var de:) hahaahahahaha slog nästan min och ullis helg pass med hästlängder. Det som känns jobbigt nu är att jag stänger så mycket, denna vecka stängde jag 4dagar av 6 arbetsdagar, det känns ju inte så himlans roligt, men jag jag måste ju få in pengarna.
Plus att jag kom på idag att om jag inte tränar så jobbar jag och om jag inte jobbar så tränar jag, däremellan har jag verkligen inget liv, så känns det för mig nu!!

Men det ger sig väl, eller?
Menar jag har snart haft det alldelles för länge denna tråkiga vardag, så det är ju inte de roliga som händer i mitt liv.
Plus att de känns som att jag och min ängel har glidit ifrån varandra, känner mig lite utfryst, menar så ska väl inte vänskap vara? man ska kunna säga allt till en vän(ja som man anser själv man kan berätta) även att om man har de tufft så kan man säga det att man ligger lågt ett tag men finns endå.. eller?

ja jag förstår mig inte på folk ibland…. faktiskt!

Nej göra mig en varm kopp choklad och krypa upp i soffan kanske :) eller ska man ta en sväng till Matte och spela lite GH.. hmmm tufft, men vi börjar med en varm kopp choklad och en bulle :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu