Uppdrag: Viktnedgång

”Hej jag heter Sandra och är 23 år, och jag är överviktig”
”Hej Sandra”

Ja det känns verkligen som att man är i ett beroende, jag är beroende av min vikt.
Idag ringde min läkare om mina senaste lever värden och det var ju inte de bästa som hänt direkt, så jag blev väldigt ledsen och bedrövad över vad man gör mot sin kropp egentligen.
Jag diskutera länge med honom om vad orsakerna kunde vara och vad vi kan göra åt de. Vi dividerade länge och vi fick varsina uppgifter att ta tag i, Så i morgon blir det att ringa samtal för fulla mugga.
Ska ringa min gyn , ska ringa min förra dietist. Det får bli mina första grejer jag ska göra, sen får man gå därifrån och se vad dom tycker och vad jag kan få för hjälp där.

Så nu jävlar ska jag ta tag i det här, nu faan får jag skärpa mig, jag kan greja det, jag har viljan och stödet från mina vän, nu gäller det bara att hålla detta, och det kommer verkligen gå……..DET SKA GÅ!!!!!
Jag kommer fixa detta!!!
Jag har spånat lite på saker som jag ska göra, och jag försöker knepa ihop mina träningspass och vad jag ska äta…
Nu gäller det, har redan satt upp ett mål, ganska realistiskt mål.

Så i morgon blir det att väga mig, mäta mig. Spännande men det ska bli bra, nu ska jag förtusan inte gömma mig längre nu ska jag vara ordenlig och skriva ner vad jag äter och vad som sker dag för dag, detta ska gå.

Jag ska börja ge mig tusan på att börja simma igen iallafall 1 gång per vecka, jag ska ta upp allt igen som jag har lagt lite åt sidan. Så nu börjar mitt hårda träningsliv igen…. FAAn!!! Längtar faktist till de gamla träningsschemat jag hade förut  då jag var på gymmet typ 3 ggr veckan gick promenad 2 ggr och simma 1gång. Så nu ska jag ta tag i det igen, för nu ska mitt nya liv starta.

WISH ME LUCK!!!


Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu