Jag hade sett fram emot denna vecka

Ja det hade jag faktiskt, för jag hade fått Ullis att ta mitt arbetspass i morgon efter som hon är skyldig mig. Jag hoppade in för henne förra måndagen och då hittade jag tisdagen som jag ville vara ledig för att annars skulle jag få en grymt jobbig vecka.
Eftersom att jag ställde upp för henne borde hon kunna ställa upp för mig, men vad ska man göra när ens barn blir sjuk! Inte lätt dessa tider. Och visst det är inget man kan före spå men i alla fall, visst känner man sig lite nere. Hade ju laddat för min lediga dag i morgon med sjukgymnast och tvätttid och mys dag med Tarzan.
Aja jag tänker inte ställa upp i helgen om de behöver hjälp (men jag har svårt att säga nej) för jag har jobbat två helger i rad och då har jag varit ledig 2 dagar på snart 3 veckor, hur kul känns de.
Egentligen ska jag inte hänga läpp, för jag kommer vara lång ledig denna helg fredag-måndag närmare bestämt, och det bästa är att jag öppnar torsdag så jag har hela eftermiddagen på mig att koppla av och varva ner och få känna att man är ledig, ja efter att man vart på gymmet. haha.

Nej nu ska jag fortsätta med min städning, måste bli klar innan jobbet.

Ha en bra dag, kram

One Response to “Jag hade sett fram emot denna vecka”

  1. Sandra Says:

    Nej inte ska du hänga läpp inte. Du har ju i alla fall ett jobb, mer än vad jag har :( Fin blogg vännen :) Kramar

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu